Walem zuid Limburg

Vrijdag 21-05-2021

10.00 uur. Daar gaan we weer. Nu naar het zuiden met een lunch onderweg. Tot Eindhoven rijden we op de snelweg, daarna binnendoor. Oeps rijden we we toch opeens in België. Snel omkeren. Het is nog steeds coronatijd.

Rond half 2 de camping gevonden. Wel eerst een keertje voorbij gereden maar ja.

 

Camper op de plek gezet en aan een wandeling begonnen richting Valkenburg. Kopje tomatensoep op een terras, ja dat mag weer, Cauberg opgelopen, lees gekropen en weer naar beneden. VVV bezocht en een kaart, ja ze bestaan nog, gekocht kunnen we wandelingen uitzoeken.

 

Rond 17.00 weer terras op. Hadden een tafel tot 18.00. Snel gegeten, heerlijk trouwens, en daarna weer lopend terug. Voor de camper een kopje koffie gedronken. Weer valt reuze mee. Nog wat gelezen en daarna lekker slapen.

Zaterdag 22-05-2021

Regen regen. Ontbijt in de camper. Op de fiets naar Maastricht. Bij de VVV een stadswandeling gehaald. Eerst koffie op het Vrijthof daarna de wandeling. Aanrader je ziet leuke plekjes van de binnenstad. Er kwam regen daarom lekker lunchen op een terras. Op de fiets weer terug. Rond 16.00 uur koffie voor de camper gevolg door een borrelplank. Douche genomen. Er was er 1 voor de dames en 1 voor de heren. Eten gemaakt op het gasstel en daarna songfestival gekeken.

Zondag 23-05-2021

’s nachts regen maar bij het opstaan lekker droog. Ontbijtje. Wandelspullen gereed en 10.30 start. Tocht van bijna 15 km. Lekker veel klimmen. Lunch heel toepasselijk in Klimmen. Verder klimmen en uiteindelijk weer bij de camper. Bakkie koffie douchen en hup op de fiets naar Valkenburg. Daar wilden we wat gaan eten nou dat viel niet mee. Alles vol. Op de terrassen borden met alles gereserveerd. uiteindelijk maar in een rij gaan staan. Na ongeveer 30 minuten een tafel vrij. Hele mooie plek met hele leuke muziek. Heerlijk gegeten met een wijntje en een biertje. Om 20.00 uur moest iedereen van het terras af dus op de fiets terug. Koffie lezen etc slapen.

Maandag 24 mei

Ontbijt, opruimen weer naar huis.